skip to Main Content

Paytrail

Pinkkiperheen yhteinen koti

PAYTRAIL
Jyväskylä | 660m2
Tilaoptimointi | Tilasuunnittelu | Projektinhallinta

WHY

// Tila vastaa ja vahvistaa Paytrailin yrityskulttuuria, yhteisöllisyyttä ja hyvää meininkiä
// Tilaa kasvulle: tilatehokkuus ja viihtyisyys

WOW

// “Nuan osui tilasuunnittelulla Paytrailin sieluun”
– Suvi Tikkanen, Markkinointijohtaja Paytrail

// 100% työntekijöistä arvioi tilamuutoksen onnistuneen hyvin tai erittäin hyvin

 

Katso myös
Spinnova: teknologiayrityksen inspiroiva toimitila

Paytrail_Kielo_Innova2_3

Onnistuttiin lähes mahdottomassa tehtävässä: jokainen työntekijä on tyytyväinen muutokseen.”

– Markus Laurio // CEO

Paytrail_Kielo_Innova2_4
Paytrail_Kielo_Innova2_2
Paytrail_KieloOfficeSolutions_toimitila_7

Kokonaisvaltainen toimitilamuutos tehtiin vahvasti osallistavalla prosessilla, joka sopi Paytrailin yrityskulttuuriin erinomaisesti. Tilaoptimoinnilla otettiin neliöitä tehokäyttöön ja nyt tila kestää myös tulevien vuosien kasvua.

Tila on alusta erilaisille työntekemisen moodeille – työrauhalle, nopeille palavereille, eri tiimien kohtaamisille. Vahva yritysbrändi läpileikkaa kaikki tilan sisustukselliset ratkaisut.

Paytrail_KieloOfficeSolutions_toimitila_5
Paytrail_Kielo_Innova2_8
Paytrail_Kielo_Innova2_7
Paytrail_KieloOfficeSolutions_toimitila_6
Paytrail_KieloOfficeSolutions_toimitila_8

KUVAT: Hillside Visuals

Back To Top