skip to Main Content

Paytrail TRE

Hyvinvoinnin ja hybridityön keidas keskellä kaupunkia

PAYTRAIL OYJ
N. 20 työntekijää | Tampere
Flowork® Työympäristösuunnittelu ”Avaimet käteen” 

 

WHY
// ”Ostimme kilpailevan toimijan ja nyt haluamme tehdä uusista toimitiloista brändimme näköiset – ja tietenkin sellaiset, joissa koko henkilöstö viihtyy. Toimimme IT-alalla, missä työnantajan houkuttelevuuteen vaikuttaa merkittävästi se ympäristö, jossa työtä tehdään.”, verkkomaksupalveluita tuottavan Paytrail Oyj:n operatiivinen johtaja Joni Rautanen kertoo. 

 

HOW

// Tämä hanke startattiin Flowork® Advisorylla, jossa konsultoimme asiakasta vuokrasopimusneuvotteluvaiheessa siitä mitä toimivaan työympäristöön kuuluu ja millaisia asioita on hyvä huomioida jo ennen sopimuksen allekirjoittamista. Näin vältytään ikäviltä yllätyskustannuksilta toteutusvaiheessa ja muotoutuu yhteinen jaettu tahtotila vuokranantajan kanssa. 

// Tärkeää suunnittelussa on, että asiat eivät ole vain kauniita, vaan kaikessa täytyy olla mukana myös funktionaalinen kulma. Muotoilijamme Sanna Laukanaho kuvitti tiloihin sopivia tunnelmia ja mielenmaisemia, joista akustiikkavalmistaja Rockfonin kanssa yhteistyössä toteutettiin akustotaidetta. 

// Suunnitteluamme ohjaavat kestävät arvot, inhimillisyys ja kokemuksellisuus: Siksi suunnitteluvaihe starttasi Flowork® LAB:lla, josta voit lukea lisää Flowork® Työympäristöpalvelut-sivulta.

 

WOW
// Toimitilojen kalustaminen on yritykselle iso investointi. Asiantuntijatkaan eivät osaa ennustaa työelämän muutoksia kovin pitkälle. Kahden vuoden kuluttua tiloissa saatetaan tehdä aivan eri asioita kuin nyt. Siksi niin muunneltavaa ja muuntojoustavaa kuin suinkin mahdollista.

// Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa? Tällä sivulla näet maistiaisia valmiista tiloista ja jos haluat lukea lisää Paytrailin tilamuutoksesta, löydät yhteistyökumppanimme Vepsäläisen sivuilta jutut ja sekä suunnittelijoiden että Paytraililaisten kommentteja tästä yhteisestä projektistamme Toimitiloja suunnitellaan nyt työntekijöiden ehdoilla ja Työpaikka kuin keidas.

 

KUVAT © Nuan // Flowork®

Back To Top