sisustussuunnittelija, jyväskylä, työympäristöt, kestävä tilasuunnittelu, 3D-visualisointi, käyttäjälähtöinen suunnittelu
sisustussuunnittelija, jyväskylä, työympäristöt, kestävä tilasuunnittelu, 3D-visualisointi, käyttäjälähtöinen suunnittelu
sisustussuunnittelu, toimitilat, jyväskylä, sisustusarkkitehti, palvelumuotoilu, toimistot, vastuullisuus

POKE

3D-visualisointia visualisteille

 

HAASTE

Kuinka luoda visualisteille inspiroivia ja tehokkaita koulutuksia, joista olisi heille aidosti hyötyä tulevassa työssä?

 

RATKAISUMME

Olemme kouluttaneet Visuaalisen markkinoinnin aikuisopiskelijoita (Markkinointiviestinnän ammattitutkinto) jo useamman vuoden ajan. Yhteistyö Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto POKE Aikuiskoulutuksen kanssa on ollut tosi innostavaa ja haastanut meitä kiteyttämään omaa näkemystämme sekä kustomoimaan koulutuksen juuri kaupallisen alan tarpeisiin.

Olemme kouluttaneet tehokkaita parin päivän sukelluksia Sketch Up- mallinnusohjelmaan ja perusteita tila-/sisustussuunnittelusta. Tärkeää on ollut hyvä taustatyö koulutusohjelman tavoitteista ja opiskelijoiden taustojen huomioiminen.

Koulutustapamme kumpuaa modernista oppimiskäsityksestä ja on osallistavaa, kuuntelevaa ja rentoa. Riinalla on KM-tutkinto ja aikuiskoulutuskokemusta mm. JAMK:sta. Oppiminen on meille lukkarinrakkautta.