Paytrail

Pinkkiperheen yhteinen koti

 

HAASTE

Kuinka tila vahvistaa yhteisöllisyyttä, Paytrailin yrityskulttuuria ja hyvää meininkiä?

Millainen tilatehokkuus mahdollistaa kasvun tinkimättä viihtyisyydestä?

Tilamuutos, jonka lopputulokseen jokainen työntekijä on tyytyväinen?

 

 

SISUSTUSARKKITEHDIN RATKAISU

Paytrailin toimitilat suunniteltiin vahvasti osallistavalla prosessilla, joka sopi yrityskulttuuriin erinomaisesti. Tilaoptimoinnilla ja co-designilla otettiin neliöitä tehokäyttöön ja luotiin suunnitelma, joka kestää tulevien vuosien kasvua. Tuotiin mahdollisuuksia erilaisille työntekemisen moodeille – niin työrauhalle kuin nopeille palavereille ja kohtaamisille yli tiimirajojen. Inspiroiduttiin rennosta, lämpimästä ilmapiiristä ja vahvasta yritysbrändistä, jotka läpileikkaavat kaikki tilan sisustukselliset ratkaisut. Kustomina suuunniteltiin mittatilauskalusteita, teippauksia, seinäakustiikkaa ja yhteistyössä Paytrailin oman designerin Ollin kanssa vaneritaidetta. Toimitusjohtaja Markus Laurion mukaan onnistuttiin lähes mahdottomassa tehtävässä: jokainen työntekijä on tyytyväinen muutokseen.

 

KUVAT

© Tuomas Mikkonen