Konttiravintola Morton JKL

Superburgereita Jyväskylän satamassa

 

HAASTE

Kuinka vastata tavoitteeseen Jyväskylän ykkösterassista?

Kuinka yhdistää Mortonin syvin olemus ja Jyväskylän satama?

 

RATKAISUMME

Ei mikään helppo nakki! Luomamme tilakonsepti ja -manuaali olivat neljännen Mortonin perustana. Tasapainoilimme kovan ravintolakäytön, sääolosuhteiden, puhdistettavuuden, kestävyyden, teknisen toteutuksen, budjetin, arjen helppouden sekä ihanan, kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen välimaastossa.

Rakennuslupavaiheessa teimme 3D-visualisointia ja ratkoimme arkkitehti Olli Niemisen kanssa tilankäyttöä. Maksimoimme tilankäytön, esteettömästi tietenkin, ja upealle järvimaisemalle haluttiin antaa tilaa.

Halusimme mukaan aitoja materiaaleja, kierrätettyä ja paikallista käsityötä sekä hioimme pienimmätkin yksityiskohdat, jotta kävijällä olisi aina tarinoita kerrottavana niin kuin Jarna konseptiaan rakentaa. Suunnittelimme mittatilauskalusteet, tilan graafiset elementit, opasteet ja teippaukset sekä väsäsimme DIY-valaisimia.

Erityisen iloisia olemme wc-tilojen paikallisen taiteilija Piia Myllyselän kuvituksista ja mahtavasta tulkinnasta rohkeasta Little Lydia Mortonista. Kiitollisina olimme mukana tässä ja Konttiravintola jatkaa nyt matkaansa jyväskyläläisten kanssa…Toivottavasti tästä tulee se Jyväskylän ykkösterassi!

 

KUVAT

© Tuomas Mikkonen Photography