sisustussuunnittelu, palvelumuotoilu, jyväskylä, sisustusarkkitehti, toimitilat, toimistot, vastuullisuussisustussuunnittelu, palvelumuotoilu, jyväskylä, sisustusarkkitehti, toimitilat, toimistot, vastuullisuussisustussuunnittelu, palvelumuotoilu, jyväskylä, sisustusarkkitehti, toimitilat, toimistot, vastuullisuussisustussuunnittelu, palvelumuotoilu, jyväskylä, sisustusarkkitehti, toimitilat, toimistot, vastuullisuus

REFEJÄ: KESTÄVÄ TILA

Kilpailuetua vastuullisuudesta

 

HAASTE

Asiakkaidemme haasteita erilaisissa vastuullisen suunnittelun projekteissa ovat olleet mm. resurssiviisaus, tilojen hyötykäyttö, sisäilman laatu ja kestävät, ekologiset materiaalit.

 

RATKAISUMME

Vastuullisuus läpileikkaa kaiken suunnittelumme ja yhdistyy luontevasti toimivuuteen ja estetiikkaan. Olemme tehneet konsultointia, konsepteja ja tila- ja sisustussuunnittelua tuoden kestävän suunnittelun osaamista ja lisäarvoa asiakkaidemme toiveisiin vastaten. Nuanin vastuullisuusprosessi pitää huolta, että asiakkaamme aidosti hyötyvät kestävästä suunnittelusta.

Yhteistyökumppaneitamme ovat olleet mm. Honkarakenne, Joutsenmerkki, Greenbuild Oy ja JAPA ry:n, Sitran ja Jyväskylän kaupungin yhteinen Resurssiviisas asuminen -hanke.