Spinnova Oy

Teknologiayrityksen inspiroiva toimitila

 

HAASTE

Kuinka 400 m2:n teollisuushallista saatiin innovaatiotyötä tukeva, inspiroiva ja avoin työympäristö tiukassa aikataulussa?

 

RATKAISUMME

Spinnovan henkilöstö oli tiiviisti mukana suunnittelussa, mikä auttoi toimintaan optimoitujen tehoneliöiden sijoittelussa. Tilojen palapeli saatiin toimivaksi ja yrityksen arkea tukevaksi.

Yrityksen minimalistinen graafinen ilme ja ympäristöystävälliset arvot olivat lähtökohtana suunnittelulle. Puu, heidän innovaationsa raaka-aine, on vahvasti läsnä. Betonilattiat saivat parikseen vaneriseinät ja puusepän vaneri-/linoleum-kalusteet. Kodikkuutta ja uniikkia ilmettä tuovat Jonas Hakaniemen sellusta suunnittelemat ja Sukarwoodin valmistamat suuret riippuvalaisimet, Woodnotesin kaihtimet ja kalusteiden villakankaat.

Tiivis yhteistyö urakoitsijan ja puusepän kanssa sekä hyvä projektinhallinta olivat tärkeässä roolissa onnistuneessa projektissa.

 

KUVAT

© Nuan